Kerngroep - Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem

Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem
Ga naar de inhoud
Kerngroep

VRIJWILLIGERS worden niet betaald,
niet omdat ze waardeloos zijn,
maar omdat ze onbetaalbaar zijn.
(© blogspot motivatiebeelden)
 
 
De Heemkundige kring kent vele medewerkers. Vrijwilligers die regelmatig de handen uit de mouwen komen steken alsook vaste kernleden.
 
De kernleden spitsen zich toe op het openhouden van de Heemkundige Kring en het archiveren en ontleden van de vele waardevolle documenten. Daarnaast wordt er maandelijks een bestuursvergadering gehouden om activiteiten en werking te bespreken.


         
      
 
Met pijn in het hart moesten wij op 28 maart 2018 afscheid nemen van dé trekker van onze heemkring, Leo De Ryck. Wij trachten zijn levenswerk en passie naar zijn voorbeeld voort te zetten. Gedreven, vol enthousiasme en overgave en vooral met een hart voor mensen.

 
We werken nauw samen met de Gidsen van Affligem. Dit geeft ons het  genoegen om op allerlei vlakken kennis uit te wisselen met een extern team kenners en geïnteresseerden. Zij staan ook steeds klaar om ons te helpen bij het vele archiveerwerk.

 
Vanuit de kerngroep willen wij via deze weg alle helpende handen nog eens extra bedanken voor hun veelbetekenende hulp.Copyright © 2019 Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem
 
Bellestraat 99, 1790 Affligem
VOLG ONS OP FACEBOOK
Terug naar de inhoud