Structuur & Werking - Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem

Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem
Ga naar de inhoud
Structuur & Werking
 
 
Elke derde donderdag van de maand, met uitzondering van juli en augustus, heten wij u van harte welkom in onze heemkundige kring. Deze is gevestigd op de gemeentelijke site Bellekouter, Bellestraat 99, 1790 Affligem. U kunt ons vinden in de kelder onder de openbare bibliotheek.
 
Onze heemkring beschikt over een ruime collectie archiefmateriaal alsook enkele vaste collecties van grote verzamelaars dat integraal in te kijken is. Wij spitsen ons vooral toe op de Gemeente Affligem. Stukken betreffende andere gemeenten zijn dus eerder zeldzaam.
Voor meer informatie over de aanwezige stukken of een beter zicht op hoe we de stukken onderverdelen kunt u terecht onder de rubriek documentatiecentrum.
 
Er wordt niets uitgeleend, foto’s nemen is toegestaan. Op termijn zal er ook de mogelijkheid zijn om tegen betaling kopieën te laten nemen. Een vrijwilliger of kernlid staat, tijdens de openingsuren, steeds paraat  om u te ontvangen en dus te woord te staan of u op weg te zetten bij uw opzoekingswerk. Wenst u al op voorhand enkele vragen te stellen, dan kan dit via onze contactpagina. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.


( Januari 2019 - Leden van de heemkundige kring bezig met archiefopkuis)

Copyright © 2019 Gemeentelijke Heemkundige Kring Belledaal Affligem
 
Bellestraat 99, 1790 Affligem
VOLG ONS OP FACEBOOK
Terug naar de inhoud